info@nashezdrave.eu

За нас

Нашата история, нашата мисия

Какво е по-важно от здравето? Въпросът, който си задаваме, когато често е твърде късно. И повярвайте ми, ние знаем за какво говорим.

Сами минахме през него. Още като млади хора трябваше да се справяме със здравословни проблеми, операции и наранявания. Опитахме стереотипния офис живот и усетихме негативния му ефект върху здравето ни. В допълнение дойдоха и болезнените преживявания на нашите най-близки, възрастни членове на семейството, които изведнъж започнаха да страдат от болки в гръбначният стълб, ставите, карпалните тунели … И този списък нарастваше всяка година.

Живей здравословно, пазарувай здравословно

„Беше достатъчно“, казахме си един ден и решихме да променим това тъжно състояние и да създадем нещо, което да помогне на нас, нашите близки, но и на много други хора. Ако пазарът на хранителни добавки работеше правилно, много хора щяха да избегнат някои здравословни усложнения. Установихме, че има различни марки хранителни добавки, които имат лошо усвояване, ниско качество и всичко това на висока цена. И така се роди нашата собствена марка витамини, минерали и хранителни добавки. Ние изградихме върху комбинация от качествени растения и плодове, които отговарят на нашите взискателни критерии, поддържаме страхотно съотношение между качество и цена и отдавна работим върху разработването на нови, още по-добри продукти.

Немски успех

Когато започнахме да продаваме в нашия онлайн магазин в Германия, честно казано, не ни пукаше. Появиха се съмнения дали всичко това има смисъл и дали изобщо можем да пробием на пазара. Но съмненията бързо изчезнаха. Отзивът на клиентите беше изключително добър и интересът надмина всичките ни очаквания. Започнахме да работим още по-усилено и непрекъснато разширявахме асортимента си.

Днес ние предлагаме повече от 60 уникални продукта, които помагат на клиентите в 6 европейски държави. Ние продаваме само хранителни добавки, на които се доверяваме и които несъмнено бихме препоръчали на хората, на които държим. Здравето е на първо място. Вече не се съмняваме в това.

© 2021 nashezdrave.eu