NZ MCM 250 таблетка

39.90лв.

Купете продукти над 60 лв. И получете безплатна доставка.

или метилсулфонилметан (CH3SO2CH3) е естествена форма на органична сяра (образува се спонтанно в земната атмосфера), която е третият най-разп... Прочетете още

или метилсулфонилметан (CH3SO2CH3) е естествена форма на органична сяра (образува се спонтанно в земната атмосфера), която е третият най-разпространен минерал в човешкото тяло след калция и фосфора. На практика е доказано, че биологично активната органична сяра има комплексни лечебни свойства, а нейното откриване и използване е един от най-големите пробиви в ортомолекулярната медицина.

Msm naturalzen

Той се използва равномерно в мускулната тъкан, костите и кожата и участва в синтеза на витамините от група В и биотина. Благодарение на своята чистота – 99,99% органична сяра – нашият продукт MCM понастоящем е най-ефективният хранителен продукт за регенерация и подхранване на ставите и ставния хрущял (доказано намалява дегенеративните промени и възпалението на ставите, прояви на остеоартрит и ревматоиден артрит).

MCM е основният източник на сяра в организма:

Необходим е за правилното функциониране на естествените антиоксидантни механизми и за образуването на най-мощния антиоксидант – глутатион, който значително намалява нивото на свободните радикали. Като един от малкото антиоксиданти, които преминават през кръвно-мозъчната бариера,
инактивира токсините и ускорява изхвърлянето им от организма. Той значително повишава способността на клетките да отделят токсичните отпадъци, което го прави най-способният детоксикатор сред всички хранителни и фармацевтични продукти!
Облекчава симптомите на голям брой алергии – хранителни, тактилни, инхалаторни – чрез премахване на свободните радикали и подобряване на пропускливостта на клетъчните стени и е
хистаминов инхибитор , действа като традиционния антихистамин, но без отрицателните странични ефекти и се препоръчва от лекарите като хранителна добавка за
естествена защита на лигавицата в чревния тракт (намалява киселините, подобрява храносмилането), в пикочо-половата и дихателната система, където създава защита от външната среда. Той спомага за по-доброто насищане на организма с кислород, като подобрява еластичността на клетките и регулира съсирването на червените кръвни телца – по този начин се превръща в идеален хранителен продукт за лечение на белодробна дисфункция, т.е.

Антипаразитно действие срещу чревни паразити и облекчава киселините в стомаха и запека ,
има противогъбично и антибактериално действие в различни органи на тялото и следователно ускорява заздравяването на наранявания, дължащи се на травми, повтарящи се травми или RSI (repetitive strain injury), изгаряния, белези.
Един от компонентите на инсулина, поради което се препоръчва за пациенти с диабет, където подобрява преноса на глюкоза към клетките, като подобрява пропускливостта на мембраните им.
Наречен е “минералът на красотата” заради способността му да увеличава производството на колаген, кератин и протеини, важни за здравата кожа, коса и нокти. Благодарение на видимите си ефекти се препоръчва като поддържащо лечение на акне, т.нар. розацея, суха и раздразнена кожа.
Препоръчителна добавка за лечение на крампи и мускулни болки . MCM в комбинация с витамин С може да намали или премахне мускулните болки, крампите на краката и ръцете (т.нар. тенис лакът), лечението на синдрома на гръбначния стълб и карпалния тунел.

Нашият хранителен продукт MCM помага на организма да се лекува по-добре и да поддържа естествената си жизненост. Той е отлична хранителна добавка за спортисти, но също и за възрастни хора, при които изследванията показват, че помага за повишаване на работоспособността и за по-бързо възстановяване. Нивото на токсичност на МСМ е сред най-ниските, то е същото като на водата. Поради своите ефекти, той е MCM не се препоръчва за употреба преди лягане и не е подходящ за кърмачки и бременни жени.

Препоръчителна доза: 1 до 2 таблетки дневно след хранене

Опаковка: 250 таблетка от 500 mg

Благоприятното въздействие на тази хранителна добавка е признато и в проучване на Европейския орган за безопасност на храните (EFSA).

Когато закупите 4 продукта, Вие ще получите подарък.

Обичаме да се отнасяме добре с вас!
Поръчайте над 60 лвИ вземете безплатна доставка.