Промоция

NZ MCM 250 таблетки

40.90лв. 33.90лв.

Купете продукти над 60 лв. И получете безплатна доставка.

или Метилсулфонилметан (CH3SO2CH3) е естествена форма на органична сяра (образувана спонтанно в земната атмосфера), която е третият най-разпр... Прочетете още

или Метилсулфонилметан (CH3SO2CH3) е естествена форма на органична сяра (образувана спонтанно в земната атмосфера), която е третият най-разпространен минерал в човешкото тяло след калций и фосфор. Биологично активната органична сяра има сложни лечебни свойства, демонстриращи се на практика и нейното откриване и употреба е едно от най-големите открития в ортомолекулната медицина.

Той се използва равномерно от мускулната тъкан, костите и кожата и участва в синтеза на витамините от групата B витамин и биотин. Благодарение на своята чистота – 99,99% органична сяра – нашият MCM продукт в момента е най-ефективният хранителен продукт за регенерация и хранене на ставите и ставния хрущял (демонстративно намалява дегенеративните промени и възпалението на ставите, прояви на остеоартрит и ревматоиден артрит).

MCM като основен източник на сяра в тялото е:

 • Необходим за правилното функциониране на естествените антиоксидантни механизми и образуването на най-силният антиоксидант – глутатион, който значително намалява нивото на свободните радикали. Като един от малкото антиоксиданти, които преминават кръвно-мозъчната бариера,
 • инактивира токсините и ускорява отделянето им от организма. Той значително увеличава капацитета на клетките да отделят токсични отпадъци и това го прави най-способният детоксикатор сред всички хранителни и фармацевтични продукти!
  Той облекчава симптомите на голям брой алергии – хранителни, тактилни, инхалационни – като премахва свободните радикали и подобрява пропускливостта на клетъчните стени и е
 • хистаминов инхибитор, действа като традиционни антихистамини, но без отрицателни странични ефекти и се препоръчва от лекарите като хранителна добавка за
 • естествена защита на лигавицата в чревния тракт (намалява киселините, подобрява храносмилането), в урогениталната и дихателната система, където създава защита от външната среда. Подпомага по-доброто оксигениране на организма чрез подобряване на еластичността на клетките и регулира коагулацията на червените кръвни клетки – като по този начин се превръща в идеален хранителен продукт при лечението на белодробна дисфункция, т.е.
 • антипаразитен ефект срещу чревни паразити и осигурява облекчаване на стомашната хиперацидност и запек,
 • има противогъбичен и антибактериален ефект в отделните органи на тялото и следователно ускорява заздравяването на наранявания в резултат на злополуки, повторни наранявания или RSI (Repetive Strain Injury), изгаряния, белези.
 • един от компонентите на инсулина и поради това се препоръчва при пациенти с диабет, където увеличава преноса на глюкоза в клетките, защото подобрява пропускливостта на мембраните им.
 • Посочен като “минерал за красота” заради способността му да умножава производството на колаген, кератин и протеини, важни за здравата кожа, коса и нокти. Поради видимите си ефекти се препоръчва като поддържащо лечение на акне, т.нар рози, суха и раздразнена кожа.
 • препоръчително допълнение към лечението на спазми и мускулни болки. MCM в комбинация с витамин С е в състояние да намали или премахне мускулната болка, спазмите в краката и ръцете (т. Нар. Тенис лакът), гръбначния стълб и лечение на синдром на карпалния тунел.

Нашият хранителен продукт MCM помага на тялото да се лекува по-добре и да поддържа собствената си, естествена жизненост. Той е отличен като хранителна добавка за спортисти , но и за възрастни хора, където въз основа на научни изследвания спомага за подобряване на работата и спомага за по-бързото регенериране. Лесно се абсорбира. Степента на токсичност на МСМ е сред най-ниските, тя е същата като за водата. Поради своите ефекти,
MCM не се препоръчва за употреба преди лягане и не е подходящ за кърмещи и бременни жени.

Препоръчителна доза: 1 до 2 таблетки дневно след хранене

Опаковка: 250 таблетки от 500 mg

Полезните ефекти на тази хранителна добавка също са признати от  проучването на Европейския орган за безопасност на храните (ЕОБХ).

Обичаме да се отнасяме добре с вас!
Поръчайте над 60 лвИ вземете безплатна доставка.