NZ B-Комплекс витамини 100 таблетки

15.50лв.

Купете продукти над 60 лв. И получете безплатна доставка.

B-комплексът е събирателен термин за витамини от група В, които са водоразтворими витамини. Витамин В1: Допринася за правилното функциони... Прочетете още

B-комплексът е събирателен термин за витамини от група В, които са водоразтворими витамини.

Витамин В1: Допринася за правилното функциониране на нервната система и психиката. Той помага да се коригира метаболизма, който е важен за производството на енергия и работата на сърцето

Витамин В2: Допринася за поддържането на здрави лигавици, за поддържането на зрението и здравето на кожата. Той помага за коригиране на метаболизма на желязо и поддържане на здрави червени кръвни клетки. Освен това допринася за правилното функциониране на нервната система, за правилния метаболизъм, който е важен за производството на енергия и намаляването на умората и изтощението.

Витамин В6: Допринася за правилното функциониране на нервната система и психиката. Подпомага нормалния метаболизъм на протеини и гликоген, правилното образуване на червените кръвни клетки и правилното функциониране на имунната система. Той допринася за правилния метаболизъм, който е важен за производството на енергия и за намаляването на умората и умората.

Витамин В12: допринася за правилното формиране на червените кръвни клетки, за правилното функциониране на имунната система, за правилния метаболизъм, който е важен за производството на енергия и намаляването на умората и изтощението. Освен това помага за правилното функциониране на нервната система и за правилното функциониране на психиката

Биотин: помага за поддържане на здрава коса, кожа и лигавици. Той помага за коригирането на метаболизма, което е важно за производството на енергия, правилното функциониране на нервната система и правилното функциониране на психиката.

Ниацин: допринася за поддържането на здрави лигавици и поддържането на здрава кожа. Той помага за правилното функциониране на нервната система и правилното функциониране на психиката. Освен това допринася за правилния метаболизъм, който е важен за производството на енергия и за намаляване на умората и изтощението.

Фолиева киселина – За да може да използва фолиева киселина, тялото трябва да я преобразува в активната форма, т.нар. Фолиева киселина.

Фолатът допринася за правилния синтез на аминокиселини, играе роля в клетъчното делене и допринася за растежа на зародишните тъкани по време на бременност. Той също така помага за коригиране на производството на кръв, правилното функциониране на имунната система, намаляване на умората и умората и правилното функциониране на психиката.

Пантотенова киселина: допринася за здравословно умствено представяне, важен метаболизъм за производството на енергия и за намаляване на умората и изтощението. Освен това помага за коригиране на синтеза и метаболизма на стероидните хормони, витамин D и някои невротрансмитери.

Дозировка: Приемайте по 1 таблетка дневно с много вода

Опаковка: 100 таблетки

Когато закупите 4 продукта, Вие ще получите подарък.

Обичаме да се отнасяме добре с вас!
Поръчайте над 60 лвИ вземете безплатна доставка.