NZ Хиалуронова киселина и колаген

30.50лв.

Купете продукти над 60 лв. И получете безплатна доставка.

Хиалуронова киселина и колаген Хиалуроновата киселина и колагенът се използват в хранителните добавки от години, но все още не са комби... Прочетете още

Хиалуронова киселина и колаген

Хиалуроновата киселина и колагенът се използват в хранителните добавки от години, но все още не са комбинирани в един продукт. Колагенът и хиалуроновата киселина са органични вещества, намиращи се в човешкото тяло. Всяка от тях има различни свойства, функции и предимства, но и двете се отнасят до ставите, лубрикантите, хрущялите и могат да помогнат за поддържането на млада и здрава кожа.

Колагенът е най-важният протеин в човешкото тяло, той съставлява 30% от протеините в нашето тяло. Намира се в костите, сухожилията, сухожилията, хрущялите и ставите, но също така и в кожата, косата, ноктите и зъбите. Той участва във функционирането на повечето системи в нашето тяло. Той е отговорен за твърдостта, правилната хидратация и постоянно обновяване на кожните клетки. Той е основен компонент на хрущялите, ставите, зъбите и костите. Колагенът играе важна роля в развитието на тъканите в кръвоносните съдове и е от съществено значение за мускулната функция.

Хиалуроновата киселина (HA) е специален протеин, който тялото ни произвежда, за да снабди нашите стави и мускули с “смазване” и да създаде подложки, като същевременно осигурява достатъчна хидратация на кожата. Този продукт съдържа и голям процент рибен колаген в дневната доза, която е добре използваеми за регенерация на мускулно-скелетната система, както и на кожата, косата и ноктите, всички без рибна миризма и вкус.

Опаковка: 60 ​​капсули със съдържание (във всяка): 420 mg рибен колаген (мин. 90% протеин!), 80 mg натриев хиалуронат, соево масло, желатин, пчелен восък, глицерол, антиоксидант (dl-алфа токоферол)

Дозировка: 1 капсула дневно

Когато закупите 4 продукта, Вие ще получите подарък.

Обичаме да се отнасяме добре с вас!
Поръчайте над 60 лвИ вземете безплатна доставка.