NZ Колаген за красота

43.70лв.

Купете продукти над 60 лв. И получете безплатна доставка.

Колаген на красота Нашият колагенов продукт Beauty е уникален по своя състав – съдържа естествен, хидролизиран морски колаген MyVita SILVER PURE... Прочетете още

Колаген на красота

Нашият колагенов продукт Beauty е уникален по своя състав – съдържа естествен, хидролизиран морски колаген MyVita SILVER PURE 100% (норвежки колаген), витамин С, коензим Q10, D-биотин, хиалуронова киселина и L-левцин. Всички съставки са капсулирани в растителна капсула без оцветители и изкуствени съставки.

Колагенът е протеин, който е основният градивен елемент не само на костите, ставите и хрущялите, но и на кожата, косата и ноктите. Тялото го произвежда в много по-малка степен с увеличаване на възрастта, което води до отслабване на клетъчната структура и до много проблеми. Най-видимата загуба на колаген може да се наблюдава в еластичността на нашата кожа, когато при липса на колаген, кожата не само губи еластичност, но става по-тънка, по-слаба, започва да “виси” и да образува линии. Без еластичност кожата се вписва по-лесно в тези линии, вместо да се изправя назад, което води до бръчки.

Колаген на красота, съдържа колаген от тип I, който се намира предимно в кожата и косата. Поради своя специален състав, продуктът е предназначен за:
• за попълване на колаген в кожата, за да подпомогне нейното подмладяване, изключване и изглаждане на имитиращи бръчки
• за по-добро усвояване на колагена в кожата Beuty колагенът съдържа и витамин С
• за значително подобряване на текстурата на кожата и намаляване на целулита
• увеличаване на здравината на косата. Колагенът, MyVita SILVER, от норвежката компания Sea Garden, е един от най-качествените хидролизирани колагени в света. Той е направен от треска, уловена в чистите норвежки води на Северния Атлантик, и компанията гарантира, че всички хранителни стойности се запазват по време на обработката.
Хидролизираният колаген е най-добрата форма на колаген, тъй като в тази форма той има най-висока стабилност и неговите молекули са малки, което го прави силно усвоим в тялото на клетъчно ниво.

Коензим Q10 (Co Q10) е естествено съединение, което се намира във всички живи организми. Има ефект върху регенерацията на кожата, насърчава заздравяването на рани и участва в производството на витамин Е. С течение на времето, както при колаген и коензим Q10 и хиалурова киселина, тялото произвежда по-малко и следователно еластичността, еластичността и хидратацията на кожата постепенно изчезват.

Клиничните изследвания с колагеновите пептиди, съдържащи се в нашия Колаген на красота, показват ясно подобрение при редовна употреба в продължение на поне 2 месеца. Всяка капсула съдържа: колаген (340 mg), витамин С (17 mg / 18% ODD *), коензим Q10 (10 mg), хиалуронова киселина (5 mg), биотин (12,5 mg / 50% ODD *) и L-левцин (18 mg) )

Препоръчителна доза: 1 таблетка два пъти дневно с достатъчно количество вода (независимо от храната)
Опаковка: 120 таблетки

Когато закупите 4 продукта, Вие ще получите подарък.

Обичаме да се отнасяме добре с вас!
Поръчайте над 60 лвИ вземете безплатна доставка.