Изчерпан

NZ Бибитаки

22.60лв.

Купете продукти над 60 лв. И получете безплатна доставка.

Изчерпан

NZ Бибитаки

Бибитаки (Terminalia bellerica) е широколистно дърво, чиито листа наподобяват банановите. Расте на височина 16-32 м, във влажните горски райони на Индия, Бирма, Малайзия, Филипините и Шри Ланка. За лечебни цели се използват предимно плодове, които са сиво-кафяви на цвят с костилка вътре.
Според традиционната аюрведична (индийска) медицина, тя не само укрепва белите дробове, но се използва и за лечение на разширени вени и хемороиди (съдържа високо съдържание на танини), които имат стягащо и тонизиращо действие. Използват се плодове – в незряла и узряла форма при чернодробни заболявания и диария.
Бибитаки е важен компонент при лечението на инфекции на горните и долните дихателни пътища, където се прилагат неговите противовъзпалителни и антимикробни ефекти. Има благоприятен ефект върху правилната функция на бъбреците и пикочните пътища, тъй като кората на ствола и клоните има диуретично действие. Също така, влияе оптимално на метаболизма на мазнините – важно преобразуване в организма за понижаване на холестерола в кръвта – и по този начин намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.
Нашето Бибитаки е растителна смес от 3 плода – трифала (заедно с Харитаки и Амалаки), която е една от най-известните и най-ефективни комбинации в аюрведичния лечебен процес за вътрешно прочистване, регенерация и регенерация на тялото.

Следователно ефектите върху здравето на Бибитаки бихме могли да обобщим:
укрепва белите дробове
подобрява гласа и зрението
помага за регулиране на нивата на кръвната захар и холестерола
поддържа правилнo имунната система
има положителен ефект при хемороиди и кожни заболявания
подпомага растежа на косата
насърчава правилното храносмилане, прочиства и влияе върху правилната чревна перисталтика
пулпата от плода Бибитаки се счита за афродизиак

Препоръчителна доза: 2 капсули (600 mg екстракт от Бибитаки) на ден, независимо от храната, пийте много вода
Опаковка: 60 ​​веган капсули / 27,3 g
Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени. Не е заместител на разнообразното и балансирано хранене. Съхранявайте при стайна температура на място, недостъпно за малки деца.

Когато закупите 4 продукта, Вие ще получите подарък.

Обичаме да се отнасяме добре с вас!
Поръчайте над 60 лвИ вземете безплатна доставка.

brand

NasheZdrave

EAN

8588007825267