SeaGarden Артро Колаген

48.90лв.

Купете продукти над 60 лв. И получете безплатна доставка.

Налично

SeaGarden Артро Колаген Колагенът е един от най-важните протеини в тялото, тъй като се намира в много части на тялото, от кожата и ставите до к... Прочетете още

SeaGarden Артро Колаген

Колагенът е един от най-важните протеини в тялото, тъй като се намира в много части на тялото, от кожата и ставите до костите и мускулите. Действа като основен протеин за поддържане на съединителната тъкан в цялото тяло.

В тялото има различни видове колаген, а този е предимно от тип II, който се намира в хрущялите и костите и затова е предназначен за проблеми с костите и ставите. Той също така съдържа вещества, описани по-долу, комбинацията от които има много благоприятен ефект върху състоянието на ставите и костите.

MyVita SILVER PURE 100% – норвежки колаген
– без изкуствени добавки

Продуктът се състои само от активни съставки без изкуствени добавки и пълнители.
Съдържа естествен, хидролизиран морски колаген, глюкозамин, витамин С и хиалуронова киселина. Капсулата е обогатена с левцин, аминокиселина, която е компонент на протеина.
Всички съставки са затворени в капсули, направени от растителна материя, без оцветители.
Колагенът, съдържащ се в гамата MyVita Silver, е най-висококачественият хидролизиран колаген от треска, която се лови в бистрата вода на Северния Атлантически океан. Норвежката компания SeaGarden се занимава с преработка на суровини, което осигурява поддържането на всички хранителни стойности.

Хидролизираният колаген е най-добрата форма на колаген, тъй като той е изключително стабилен и молекулите му са малки, което го прави силно абсорбируем.
Колагенът е изключително важна част от тялото. Той съдържа почти 30% от общото съдържание на протеини. Това е елемент, който свързва клетките и затова е изключително важен за правилното изграждане на вътрешни органи, кръвоносни съдове, зъби, кости и кожа. Освен това има ефект върху поддържането на достатъчна еластичност, съдържание на влага и напрежение на кожата и заедно с биотин оказва положителен ефект върху косата.
С увеличаване на възрастта производството на колаген се нарушава и делът в организма намалява.

състав:
Колаген – 230 mg
Глюкозамин – 120 mg
Витамин С 14,5 mg – 18% RWS *
Хиалуронова киселина – 10 mg
L-левцин – 13 mg

Състав: норвежки колаген, хидролизиран от треска, 2KCL глюкозамин сулфат, натриев хиалуронат,
L-аскорбинова киселина, L-левцин, хидроксипропилметил целулоза (растителна целулозна обвивка)

Препоръчителна употреба: 1 таблетка два пъти на ден с вода (независимо от храненето)
Съдържание: 120 таблетки

Полезните ефекти на тази хранителна добавка също са признати от  проучването на Европейския орган за безопасност на храните (ЕОБХ).

Когато закупите 4 продукта, Вие ще получите подарък.

Обичаме да се отнасяме добре с вас!
Поръчайте над 60 лвИ вземете безплатна доставка.

Допълнителна информация

brand

NasheZdrave

EAN

5903021590381

SeaGarden Артро Колаген
48.90лв. Купи

Безплатна доставка. Безплатно връщане.

По-малко стрес, повече пот.