NZ Колаген Arthro + Beauty на прах

35.20лв.

Купете продукти над 60 лв. И получете безплатна доставка.

Налично

Колаген Arthro + Beauty на прах При подготовката на този продукт бяхме вдъхновени от популярността на нашия Колаген за красота. Много от вас съ... Прочетете още

Колаген Arthro + Beauty на прах

При подготовката на този продукт бяхме вдъхновени от популярността на нашия Колаген за красота. Много от вас също са се интересували от формата на колаген на прах, който ще покрива дневната ви доза и няма да бъде под формата на таблетки или капсули. Успяхме да получим иновативна комбинация от два вида колаген, хондроитин, витамин С и хиалуронова киселина, чието редовно използване ще подпомогне не само здравето на вашите стави и ставния хрущял, но и кожата, косата, ноктите и зъбите. 

Иновативна комбинация от два вида колаген: хидролизиран колаген SeaGarden ® тип I + роден тип II UC-II ®, проектиран така, че продуктът да повлияе цялостно не само върху правилното състояние на ставите, но и върху кожата, косата и ноктите. За нас беше важно продуктът да не съдържа никакви изкуствени добавки или оцветители. 

Патентованият хидролизиран норвежки колаген SeaGarden ® тип I се получава от атлантическа дива треска, която живее във водите на Северния Атлантик. Суровината се обработва по усъвършенствани методи – специални процеси, които запазват всички биологични свойства на рибения колаген. Благодарение на колаген тип I, кожата, косата и ноктите ни поддържат здравословен външен вид. При редовна ежедневна консумация еластичността на кожата се подобрява значително и кожата на цялото тяло е по-гладка. Клиничните изследвания с колагенови пептиди показват ясно подобрение при редовна употреба в продължение на поне 8 седмици. 

  • по-стегната и по-еластична кожа 
  • по-малко видими бръчки 
  • намаляване на целулита 
  • значително подобрение на текстурата на кожата 
  • предотвратяване на признаци на стареене на кожата, косата и ноктите 

Колагенът тип II в оригиналната му форма е основният градивен елемент на ставите. Положителното му е, че се характеризира с отлична смилаемост и устойчивост на стомашна киселина. Нашият продукт съдържа естествен, патентован колаген UC-II® тип II, който е разработен на базата на клинични проучвания. Структурата му се характеризира с триизмерната структура на полипептидните вериги, което го прави устойчив на киселини в стомаха и преминава непроменен в червата без количествени и качествени загуби и след това се транспортира директно до ставите и ставния хрущял от кръвта и лимфната система съдове. 

Ефектът на UC-II® колаген се потвърждава от много клинични проучвания, проведени от специализирани лаборатории. Резултатите показват, че този тип колаген значително намалява болките в ставите и увеличава тяхната гъвкавост и подвижност. UC-II® е регистрирана търговска марка на Lonza и нейните дъщерни дружества. 

Също така сме обогатили продукта с хондроитин (той осигурява структура и задържа вода и хранителни вещества, но също така позволява на други молекули да се движат през хрущяла), витамин С и хиалуронова киселина. 

Препоръчителна доза: Смесете 2 чаени лъжички колаген на прах в чаша чиста вода и изчакайте известно време, докато прахът се разтвори 

Тази дневна доза (2500 mg) съдържа: колаген тип I – 2316 mg, колаген тип II – 50 mg, витамин С – 80 mg (100% RVH *), хондроитин – 10 mg, колаген тип II UC-II ® – 3 mg , хиалуронова киселина – 1 mg 

* RVH – референтна хранителна стойност (дневна консумация) 

Опаковка: 80 g 

Предупреждение: Не препоръчваме превишаване на препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не могат да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене. Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени и деца. Съхранявайте на сухо място при стайна температура и недостъпно за малки деца. 

Когато закупите 4 продукта, Вие ще получите подарък.

Обичаме да се отнасяме добре с вас!
Поръчайте над 60 лвИ вземете безплатна доставка.

Допълнителна информация

brand

NasheZdrave

EAN

8588007825366

NZ Колаген Arthro + Beauty на прах
35.20лв. Купи

Безплатна доставка. Безплатно връщане.

По-малко стрес, повече пот.