Калциев пируват

19.90лв.

Купете продукти над 60 лв. И получете безплатна доставка.

Кратко описание: Значително спомага за подобряване на метаболизма и ускоряване на производството на енергия. Подобрява издръжливостта и ефективността на спортните постижения, помага за намаляване на теглото.

Опаковка: 100 капсули/97 g

Препоръчителна доза: 2 капсули на ден (1 капсула съдържа калциев пируват 750 mg, от които калций 140 mg, 17% NRV*)

*NRV: Референтна стойност на хранителните вещества за средностатистически възрастен човек

Налично

Кратко описание: Значително спомага за подобряване на метаболизма и ускоряване на производството на енергия. Подобрява издръж... Прочетете още

Калциев пируват

Калциевият пируват е естествено вещество, което се произвежда в тялото и допринася за метаболизма и храносмилането на въглехидратите. Нестабилната форма на това вещество е известна като пирогроздена киселина и се стабилизира чрез добавяне на натрий или калций.

Пируватът всъщност е метаболитен активатор, който участва в много метаболитни процеси в организма, но най-вече в набавянето на енергия. Той е важен за оптимална работоспособност, високи нива на енергия, намаляване на умората, добра термогенеза и инсулинова чувствителност. Много често се използва като енергизиращо средство за загуба на мазнини по време на тренировка.

Предлагаме този калциев пируват под формата на хранителна добавка, която съчетава естествено срещащата се пирогроздена киселина с калций. Докато пируватът се произвежда в организма и помага, както споменахме за превръщането на захарите и нишестето в енергия, калциевият пируват :

  • може да спомогне за подобряване на метаболизма и ускоряване на производството на енергия (значително подпомага загубата на тегло, когато се използва в разумна комбинация от диета и редовни физически упражнения).
  • подобрява издръжливостта и ефективността на спортните постижения, като увеличава клетъчната енергия
  • предотвратява или значително намалява отрицателните последици (увеличаване на теглото) за организма от повишената консумация на мазнини
  • насърчава здравословната функция на сърцето – повишава активността на сърдечния мускул, което намалява възможността за сърдечно заболяване или увреждане от сърдечна исхемия
  • понижава холестерола с високо съдържание на мазнини
  • помага на хората, които са подложени на по-голям стрес, да се чувстват по-добре

 

Как калциевият пируват помага за изгарянето на мазнините? Когато се използва редовно, той създава повече “гориво” за тялото и помага да се намалят запасите от мазнини, които се задържат в него. Той може да намали до минимум количеството излишни мазнини в области, където по-трудно се разграждат с течение на времето – например около корема. Допълнителната енергия, която създава, помага на тялото ни да функционира по-ефективно, дава необходимата жизненост при физически упражнения за цялостно подобряване на здравето на организма. Косвено това означава също, че калциевият пируват помага както за психическото, така и за физическото здраве, тъй като емоционалните проблеми често имат физически произход.

Когато се използва калциев пируват, като част от здравословна диета с редовни физически упражнения, нашият опит показва, че това е чудесна хранителна добавка, която е подходяща за хора, които са умерено активни – поне 30 минути упражнения или бързо ходене 3 до 4 пъти седмично. Първи резултати може да се усетят (повишаване на енергийните нива) след около 10 дни.

 

Препоръчителна доза: 2 капсули на ден (1 капсула съдържа 750 mg калциев пируват, от които 140 mg калций, 17% NRV*)

*NRV – Референтна стойност на хранителните вещества за средностатистически възрастен човек

Опаковка: 100 капсули/97 g

Съставки: калциев пируват

Други съставки: малтодекстрин, целулоза, желатин, титанов диоксид, силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини (обвивка на капсулата, противослепващи агенти)

Предупреждение: Той не е заместител на разнообразното и балансирано хранене. Не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени. Не превишавайте препоръчителната доза. Съхранявайте на стайна температура, на място, недостъпно за малки деца.

 

 

Когато закупите 4 продукта, Вие ще получите подарък.

Обичаме да се отнасяме добре с вас!
Поръчайте над 60 лвИ вземете безплатна доставка.

 

 

 

Допълнителна информация

brand

NasheZdrave

EAN

8588007825533

Калциев пируват
19.90лв. Купи

Безплатна доставка. Безплатно връщане.

По-малко стрес, повече пот.