NZ Екстракт от Трибулус

32.60лв.

Купете продукти над 60 лв. И получете безплатна доставка.

Кратко описание: 100% натурален екстракт, особено важен за мъже и жени над 40 години.

Опаковка: 145 капсули.

Тегло: 84,9 г.

Препоръчителна доза: 1 капсула на ден. 1 капсула съдържа 436,5 mg екстракт от трибулус терестрис, стандартизиран да съдържа минимум 90% стероидни сапонини.

Моля, обърнете внимание: Този продукт не е заместител на разнообразното и балансирано хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.ň

 

Налично

Кратко описание: 100% натурален екстракт, особено важен за мъже и жени над 40 години. Опаковка: 145 капсули. ТеглоПрочетете още

Екстракт от Трибулус (Tribulus terrestris)

Tribulus Terrestris или Земна Анемония е растение, което има различни положителни ефекти върху здравето, включително понижаване на нивата на кръвната захар и холестерола, промяна на нивата на хормоните и повишаване на сексуалната активност и либидото. Коренът и плодът на растението се използват в традиционната китайска медицина и индийската аюрведа.

Tribulus Terrestris се използва днес като обща здравна добавк и като хранителна добавка, насочена към повишаване на нивата на тестостерон. Tribulus Terrestris е най-известен с положителното си въздействие върху либидото при жените и мъжете, но има и много други ползи. По-долу ще ги разгледаме отблизо.

Увеличава либидото

Този феномен е изследван както при мъже, така и при жени, като и в двата случая резултатите са положителни.

Изследвания от 2016 г. потвърждават, че приемът на 750 до 1500 mg Tribulus terrestris в продължение на 2 месеца увеличава сексуалната активност при мъжете с до 79%.

В рамките на същото изследване група жени също приемат от 500 до 1000 mg tribulus terrestris дневно в продължение на 90 дни. Либидото се повишава при 67% от анкетираните.

Друго проучване от 2014 г. изследва 67 жени с ниско либидо и само след 4 седмици приемът на 750 mg tribulus препарати дневно дава положителни резултати и повишава либидото.

Понижава кръвната захар

Едно проучване изследва ефекта от приема на 1000 mg Tribulus дневно при 98 жени с диабет тип 2. След три месеца жените, приемащи добавката, имат значително по-ниски нива на кръвната захар и холестерола в сравнение с тези, приемащи плацебо.

Други доказани ефекти на жълтия кантарион:

  • Помага за отпускане на гладката мускулатура на кръвоносните съдове, които циркулират в репродуктивната система
  • подобрява здравето и правилното функциониране на половата и пикочната система – има диуретичен ефект, който кара пикочните пътища и тялото да се прочистват по-често и по този начин значително намалява теглото
  • оказва благоприятно въздействие върху растежа на мускулната маса и подобряването на нейното състояние
  • подобряване на работоспособността на организма, потискане на безсънието, депресията, напрежението и раздразнителността
  • при лечение на атеросклероза, коронарна болест на сърцето и високо кръвно налягане

Съставки: екстракт от трибулус терестрис, стандартизиран да съдържа поне 90% стероидни сапонини, силициев диоксид, хидроксипропилметилцелулоза (обвивка на капсулата)

Опаковка: 145 капсули.

Тегло: 84,9 г.

Препоръчителна доза: 1 капсула на ден. 1 капсула съдържа 436,5 mg екстракт от трибулус терестрис, стандартизиран да съдържа минимум 90% стероидни сапонини.

Моля, обърнете внимание: Този продукт не е заместител на разнообразното и балансирано хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Когато закупите 4 продукта, Вие ще получите подарък.

Обичаме да се отнасяме добре с вас!
Поръчайте над 60 лвИ вземете безплатна доставка.

Допълнителна информация

brand

NasheZdrave

EAN

8588007825335

трибулус терестрис Nashezdrave
NZ Екстракт от Трибулус
32.60лв. Купи

Безплатна доставка. Безплатно връщане.

По-малко стрес, повече пот.