Swanson Гинко Билоба на капки

21.30лв.

Купете продукти над 60 лв. И получете безплатна доставка.

Налично

Swanson Гинко Билоба на капки Все повече хора предпочитат хранителните добавки под формата на капки, затова решихме да добавим този популяр... Прочетете още

Swanson Гинко Билоба на капки

Все повече хора предпочитат хранителните добавки под формата на капки, затова решихме да добавим този популярен продукт в тази суперконцентрирана форма към нашето предложение.

Гинко билоба или Ginkgo biloba, познато в китайската медицина и като ин, е древно дърво, произхождащо от Китай, което съществува на планетата от милиони години. Листата на дървото Гинко билоба се използват в китайското билкарство от няколко хилядолетия, а през последните години са обект на изследвания на активните им съединения – мощни антиоксиданти, флавонови гликозиди и терпенови лактони. Тя е една от най-продаваните лечебни билки в света.

Защо да приемате Гинко билоба?

Приемът на тази лечебна билка е полезен за всички, които се грижат за психическата си форма – тя подпомага:

  • правилно функциониране на паметта (дългосрочна и краткосрочна).
  • Концентрация
  • насърчава отстъплението на главоболие, световъртеж
  • успешно подпомага прекратяването на депресивните състояния при редовна употреба (пациенти с лека степен на депресия могат да бъдат подпомогнати от Гинко билоба като антидепресант)
  • спомага за по-дълготрайно добро настроение
  • сексуална мощ и ефективност (Гинко помага за увеличаване на притока на кръв в гениталиите, което повишава либидото не само при мъжете, но и при жените). Той също така увеличава притока на кръв към ръцете и краката и облекчава спазмите.
  • Деменция
  • проблеми с ретината
  • Шум в ушите

Гинко билоба снабдява организма с мощни антиоксиданти, които са необходими за защита на клетките от вредното въздействие на свободните радикали и за регенериране на клетките в организма. Те са много важни и като превенция на сърдечни заболявания, рак и много други сериозни заболявания.

Гинко билобата също така спомага за подобряване на кръвообращението.

Последните проучвания показват, че Гинко билоба помага при лечението на т.нар. тинитус или звънене в ушите. Все още не е ясно как това растение спомага за здравия слух, но се предполага, че подобрява притока на кислород в слуховите органи.

Все още няма 100% лек за болестта на Алцхаймер, а също така не е напълно изяснено какво причинява болестта. Така или иначе, много лекари твърдо вярват, че Гинко Билоба има положителен принос, като увеличава притока на кръв към мозъка, насърчава дейността на нервните предаватели и подобрява бавната дегенерация на мозъчните клетки.

Болестта на Паркинсон се свързва с неконтролируеми движения, загуба на координация и равновесие и се смята, че редовната употреба на Гинко билоба облекчава тези симптоми. Билката увеличава притока на кръв към мозъка и осигурява по-висока концентрация на невротрансмитерите в мозъка.

Гинко билоба помага за предотвратяване на инсулт, като намалява до минимум образуването на кръвни съсиреци в артериите и подобрява притока на кръв към основните органи, включително мозъка. При пациенти с инсулт Гинко билоба може да помогне за възстановяване на увредените мозъчни клетки.

Изследванията на това заболяване продължават, но учените смятат, че гинко билоба ще бъде полезна билка в бъдеще за лечение на вредните ефекти на множествената склероза.

Препоръчителна доза: 4 капки дневно

Съдържание в 4 капки: екстракт от листа на Гинко билоба 1:4 – 36 mg

Съставки: гинко билоба, вегетариански глицерол, дестилирана вода

Забележка: Не превишавайте препоръчаната доза. Продуктът не може да се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене. Продуктът не се препоръчва за бременни и кърмещи жени. Ако приемате лекарства за разреждане на кръвта, консултирайте се с лекар преди употреба. Съхранявайте на стайна температура, на място, недостъпно за малки деца.

Когато закупите 4 продукта, Вие ще получите подарък.

Обичаме да се отнасяме добре с вас!
Поръчайте над 60 лвИ вземете безплатна доставка.

Допълнителна информация

brand

NasheZdrave

EAN

087614018935

Swanson Гинко Билоба на капки
21.30лв. Купи

Безплатна доставка. Безплатно връщане.

По-малко стрес, повече пот.