Витамин D3+K2

27.20лв.

Купете продукти над 60 лв. И получете безплатна доставка.

Изчерпан

Витамин D3+K2

Комбинацията от витамини D3+K2 съчетава два микроелемента, които са изследвани многократно заради важната им роля за здравето на костите, зъбите и особено на сърдечносъдовата система.

Витамин D3 е известен с важната си роля за отлагането на калций в костите и по този начин поддържа тяхното здраве. Витамин К2 като MK7, чийто прием доказано помага не само за изхвърлянето на калция от кръвоносните съдове, но и играе важна роля за отлагането му в костите. Тази синергична комбинация от витамини е много важна за организма, тъй като тялото ни не може да ги произвежда, а и е трудно да си ги набавим от храната.

Широко известно е, че липсата на слънчева светлина (изключение правят слънчевите дни, особено през пролетта и лятото, когато можем да си набавим витамин D3 по естествен път от тях) при развитото западно население (до 60%) е свързана с депресия, тревожност, лошо качество на костите и особено с лошо качество на имунната система и хормонален дисбаланс. От друга страна, по-високият прием на този витамин може да доведе до отлагане на калций в кръвоносните съдове (т.нар. калцификация на кръвоносните съдове), поради което сме избрали идеалното количество от този витамин в комбинация с витамин К2 в една таблетка, която не съдържа пестициди или ГМО.

В нашия продукт предлагаме патентована форма на витамин К2 под формата на MK7, която е по-стабилна от другите форми на този витамин. Той се характеризира с висока бионаличност, увеличава бионаличността на витамин D3 – нормалната форма на витамин К2 има полуживот в организма от 1,5 часа, а тази форма – до 78 часа. Той доставя калций на костите ви, като същевременно изчиства артериите ви от излишния калций.

Доказано въздействие на комбинацията от витамин D3+K2:

Редовната употреба помага за поддържане на здрави кости и зъби
подпомага здравето на мускулите и правилната им функция
допринася значително за нормалното функциониране на имунната система
участва в процеса на клетъчно делене в организма.
допринася за активното усвояване и използване на калция и фосфора в организма, както и за нивата им в кръвта и допринася за нормалното съсирване на кръвта

Състав: 1 таблетка/180 mg съдържа витамин D3 (холекалциферол от ланолин) 2000 IU/50 mg, витамин K2 като MK7 (от ферментация на зърна Natto от бактерии Bacillus Subtilis) 100 mg, набухватели: микрокристална целулоза, калциев хидрогенфосфат, антислепващ агент: магнезиев стеарат от растителен произход, не съдържа алергени, пестициди и ГМО

Единици за количество в текста:
В текста се срещат два вида количествени единици в контекста на дозирането на витамини. Количеството на водоразтворимите витамини най-често се посочва в милиграми (mg), в грамове (g) или дори в микрограми (mcg или μg).
Освен това се срещаме с единицата I.U. :
Единица I.U. (международна единица) е международна единица за изразяване на количеството мастноразтворими витамини. 1 единица I.U. изразява различна единица маса за всеки витамин. (Например, за витамин А 1 I.U. = 0,3 µg, а за витамин D – 1 I.U. = 0,025 μg.)

Когато закупите 4 продукта, Вие ще получите подарък.

Обичаме да се отнасяме добре с вас!
Поръчайте над 60 лвИ вземете безплатна доставка.

Допълнителна информация

brand

NasheZdrave

EAN

8588007825342

Безплатна доставка. Безплатно връщане.

По-малко стрес, повече пот.